Despres d’esmorzar en la xicoteta àrea recreativa, junt amb el llavador, a l’entrada d’Alcalà de la Selva, ens dirigirem a la Masia del Riu junt a la carretera de Cabra de Mora, des d’on iniciem el recorregut pel Canó del Riu Alcalà.
Caminem la major part  per la vora del riu, un lloc amb abundant vegetació de riberai davall les impressionants parets de la Canteres de la Nava.

Arribem a la Font Julianico  i continuem fins a arribar a un gual que ens va permetre creuar el  riu, a l’altre costat, una senda ens permet salvar el pendent i arribar a l’encreuament d’una pista que a la dreta porta a la masia del Castillico, un espectacular mirador sobre el riu Alcalà i el seu canó.
Tornem a l’encreuament, on es troba un xicotet bosc de savines i seguim les indicacions, GR8 Alcalà de la Selva, esta pista ens porta per davall de les Canteres de la Nava i després de creuar el Regajo de la Nava, a la dreta ix una senda que ens permet salvar les parets, després d’arribar a un xicotet pla, tornem a trobar els senyals del GR8 en direcció a Alcalà i tornar per este fins al punt d’eixida.

Fotos de Agustín, Emili y Miguel

1 comentario

Emili · 04/06/2019 a las 21:18

Unes vistes excepcionals del Puntal i des del Puntal. La calor solament ens dona treva quan anavem pel costat del riu, pero la bona companyia és el millor refrigerant per als dies tan sufocants com este.
Una excursió molt bonica.
Gràcies Amparo, gràcies Miguel

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *